Добре дошли в онлайн магазин balmina.bg!

ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022

 

ТОП ОФЕРТИ ЗА ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022 ВЪВ BALMINA.BG!

 

 

 

Черeн петък, който започна в САЩ и се разпространи по целия свят, включва намаленията, направени в последния петък на ноември. Продажбата на продукти с отстъпка предизвиква тълпи от хора и объркване в магазините. Поради изпитаната интензивност животът спира и този ден се нарича Черен петък. Пазаруването в Черния петък носи със себе си нетърпеливо очакваните отстъпки в България, както и по целия свят. Подготвените от марките кампании за днес до голяма степен отговарят на очакванията на клиентите. Отстъпките за Черен петък позволяват на хората да купуват това, от което се нуждаят, на достъпни цени. С отстъпките за Черен петък, обхващащи много категории от едра техника  до помощен инвентар за пчеларство, можете да компенсирате недостатъците си и да закупите нови продукти. Можете да закупите центрофуги за мед, матуратори за мед, вани за разпечатване, разпечатващи машини и др. продукти, които ще ви потрябват през следващата година. Можете да закупите това което се нуждаете за вашият пчелин от BALMINA.BG на достъпни цени с отстъпки на Черен Петък.

 

 

 

Кога започват намаленията за Черен Петък?

 

 

 

Отстъпките започват в BALMINA.BG на 24-ти ноември до 30 ноември! Можете да направите подготовката за следващия пчеларски сезон в желаният от вас продукт с малък бюджет.

 

 

 

Колко е отстъпката на Черен Петък?

 

 

 

Отстъпките за Черен Петък позволяват закупуването на продуктите на достъпни цени. Отстъпки с различни проценти се предлагат на клиенти в много категории и продукти, от вани за разпечатване до восъкотопилки, матуратори, разпечатващи машини, машини за крем мед, сушилни за прашец и др. едра техника, от рамкоповдигачи, вилици, мишипредпазители, ханеманови решетки,ръкавици до хранилки за пчели и др.

 

 

 

Отстъпки са валидни до 30-ти ноември или до изчерпване на количествата