Добре дошли в нашия магазин
Пчеларски инвентар на едро и дребно

Тимо про пита

НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • Код:
  14401


 • Цена:
  4.10лв.


  - +   Храната Тимо про пита се през цялата година.Храна за пчели Тимо про пита има ефект на укрепване на здравето, повишаване на имунитета и устойчивостта на пчелните семейства срещу болести и паразити.Храната за пчели е така нареченият продукт "всичко в едно", подхранване и комплекс за повишаване на имунитета на пчелите. Храната за пчели съдържа смес от екстракт от лечебна билка и етерични масла.  • Тегло:
   1.000 кг

  Експресна поръчка без регистрация

  Само попълнете 3 полета


  Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

   

   

  Съдържание: цвеклова захар, ензимно инвертиран захарен сироп, екологично чист соев протеин, витамино-минерален комплекс, екстракт от билките „ ДИВА МАЩЕРКА”, „КОПРИВА”, „ПИРЕН”,„ГРАДИНСКИ ЧАЙ” „РОЗМАРИН”

  Тимо про пита е храна с органичен ТИМОЛ и съдържа всичко необходимо за една пчела. Храна и имуностимулатор с незаменими компоненти за по-дълъг живот на пчелите във Вашия кошер.

  Продукта оказва благоприятно влияние върху развитието на пчелите, удължава техния живот, стимулира майката пчела и гарантира увеличаването на добиваните пчелни продукти, като пчелен мед, прополис, пчелно млечице и тн.

  Тимо про пита е уникална храна за пчели, защото благодарение на добре подбраните си съставки тя Ви дава:

  Защита от болести.
  Висококачествен белтък.
  Енергия за пчелите работнички.
  Стимулира майката пчела при яцеснасянето

  КАКВО Е ЗА ПЧЕЛИТЕ ТИМО ПРО ПИТА?


  Стимулатор за високопродуктивни семейства!
  Естествен имуномодулатор за пчелите !
  Зашита и превенция от болести по пчелите !

  КАК ДА ХРАНИМ С ТИМО ПРО?


  На всяка опаковка има указание за правилна употреба на храната, като е препоръчително да следвате описаните на храната действия. Тимо Про Пита е подходяща за целогодишна употреба, като в есенно-зимния период е почти задължително пчелите да бъдат заредени с паста върху рамките, защото дори и да имат мед в най-студените дни на зимата те няма да могат да достигнат до него, и има опасност да загинат от глад.

   

   

  Начин на съхранение;


  Да се съхранява на температура, между 10 и 25 ° C, на тъмно място.