Добре дошли в онлайн магазин balmina.bg!

Навигация

НачалоМарки

Марки

«1»
ZUKAN

ZUKAN

 

Производител на висококачествена Храна за пчели Апипаста ЗУКАН,

Апипаста ,Апипаста с витамини,Апипаста плюс,Апипаста био в Испания

 

Балмина е официален дистрибутор на фирма Зукан Апикола за България.

 

продукти
CIVAN

CIVAN

 

Балмина е вносител на марка CIVAN BEEKEEPING, при нас и при нашите дилъри ще намерите богат асортимент от продукцията на марката.

Производител на Центрофуги за мед,Вани за разпечатване на пчелни пити,Матуратори за мед,Дескристализатори,Машини за прашец,Машини за инвентиран сироп,Машини за крем мед и други вискокачествена пчеларска техника.

 

 

Балмина ООД е официален дистрибутор на фирма Дживан за България.

продукти
APIMAYE

APIMAYE

 

 

Производител на висококачествен пчеларски инвентар от пластмаса: Пластмасово дъно за кошер,Хранилки за кошер,Термо Кошери,Ерго Кошери,Капак за кошер и много други видове аксесоари и части за пчеларство.

 

 

Балмина ООД е официален дистрибутор на фирма Апимай за България.

продукти
LEGA

LEGA

Балмина е вносител на марка LEGA (ЛЕГА) , при нас и при нашите дилъри ще намерите богат асортимент от продукцията на марката.

продукти
MANN LAKE

MANN LAKE

Как започнахме Как започнахме Джак и Бети Томас започнаха Mann Lake Ltd. през 1983 г., тъй като не можаха да намерят качествените пчеларски консумативи, необходими за собственото си пчеларско хоби. Те започнаха да продават провизии от гаража си, но бързо откриха, че и много други пчелари също не са били обслужвани.

Осъзнавайки нуждата е по-голяма от гаража им, те преместиха бизнеса от дома си в град Хакенсак.

Оттогава сградите се повишиха в Минесота, Калифорния, Пенсилвания и Тексас, докато компанията се разраства. Нашият Hackensack, MN клон все още е центърът на нашия бизнес. Ние произвеждаме по-голямата част от продуктите и пчелните фуражи, които получавате, тук, в домашния офис. Поради способността ни да поддържаме всички тези процеси „в къщи“, можем да гарантираме качеството на продуктите, които закупувате. Нашият персонал по продажби и обслужване на клиенти във всички наши локации работи заедно, за да се уверите, че вашето преживяване с нас не е нищо особено. Как сме отраснали Как сме отраснали Семейството на Mann Lake отново се разраства тази година с добавянето на пчеларство Kelley и Chicks & Gamebirds на Stromberg, както и на ново място във Флорида. Както винаги, ние сме развълнувани от растежа и допълнителните възможности да обслужваме нашите клиенти. Ако не сте се регистрирали за нашата програма

продукти
SUZEN

SUZEN

Марката SUZEN (СУЗЕН) производител на професионален  пчеларски инвентар; 

Центрофуги,Декристализатори,Матуратори за мед,Сушилнии за прашец,Вани за разпечатване на мед,Машини за Инвертиран сироп и Крем мед.

Балмина е вносител на марка SUZEN BEEKEEPING EQUIPMENT (СУЗЕН) , при нас и при нашите дилъри ще намерите богат асортимент от продукцията на марката.

продукти
LYSON
продукти