Добре дошли в онлайн магазин balmina.bg!
Начало Храна за пчели Оригинална Рецепта Mann Lake с Ultra Bee - 18% протеин

Оригинална Рецепта Mann Lake с Ultra Bee - 18% протеин

Цена: 595лв.

  ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!  

Добави в желани

ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК!

ВЪВЕДЕТЕ СИ ТЕЛЕФОННИЯ НОМЕР И НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС ЗА ВАШАТА ПОРЪЧКА!
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Брой 1+ 15+ 150+ 300+ 600+
Цена 5.95лв. 5.85лв. 5.75лв. 5.65лв. 5.50лв.

Детайлно описание

 ОРИГИНАЛНА РЕЦЕПТА MANN LAKE 

 18% ПРОТЕИН 

Ползи:

Това е най-добрата протеинова храна за пчели на европейския пазар. Поради 17-19% съдържание на протеини, но и комплекса от витамини и минерали, необходими за развитието на пчелните семейства.

Протеиновата добавка Ultra Bee е специално разработена за вида Apis mellifera след научни изследвания и е класирана от известния американски изследовател Ранди Оливър като най-качествения протеин в света, открит в заместител на цветен прашец за хранене на пчелите.

 

Ultra Bee Cake Management:

1. Към края на зимата или началото на пролетта до цъфтежа на овошките се дават между 0,5 - 1,5 кг питка Ultra Bee в зависимост от силата на пчелното семейство. След 10 - 20 дни се комплектува с количества, определени според консумацията.

2. През активния сезон се прилага между прибиране на реколтата или в сухи периоди, количества между 0,3 - 0,5 кг; ще бъде осигурена и необходимата вода. На рояци или разделени пчелни семейства се прилагат количества между 0,1 и 0,3 кг.

3. В края на лятото и есента до редовни полети на пчелите се прилагат количества между 0,5 - 1 кг в зависимост от нуждите на семейството; при необходимост се комплектува с количества, определени според потреблението.

 

Приложение:

Преди приложение, опаковката се отстранява от една от повърхностите на продукта, след като се изрязва около нея с резачка..Продуктът се поставя отгоре на рамките, с нарязаната страна надолу.

 

Състав: пудра захар, F40 сироп, захарен сироп, Ultra Bee протеинова добавка (съдържание на растителен протеин, преработени зърнени продукти, фибри, рапично масло, витамин А, витамин D, витамин Е, фолиева киселина и др.).

Тип храна   :  белтъчен

Форма          :  твърда храна

Опаковака  : 1кг.

Кашон         : 15 бр. по 1кг.

БАЛМИНА ЕООД Е ДИСТРИБУТОР НА MANN LAKE ЗА БЪЛГАРИЯ