Условия за ползване

Oбщи условия за използване на уебсайт и е-магазин www.balmina.bg

Драги клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите Условия за ползване на магазин balmina.bg

Общи условия
С настоящите Общи условия се уреждат условията и редът за предоставяне на стоки от Балмина ООД чрез сайта на Дружеството balmina.bg (магазин). С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на balmina.bg, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване. 

Сайтът balmina.bg се управлява от и принадлежи на
 

Балмина ЕООД - дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

гр. Хасково ул. Цар Калоян 12-18

2. За поверителността на Вашите данни

balmina.bg обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, чe balmina.bg има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни: 


 

- име и фамилия

- e-mail

- телефон за връзка

- адрес за фактура и доставка

- пощенски код


Впоследствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

Данните, които получаваме при поръчка, регистрация или разглеждане на страниците, се използват единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на balmina.bg. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на balmina.bg заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Поръчка

Всяка поръчка на продукт или услуга през balmina.bg е свързана със задължение за плащане с наложен платеж. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници, но тези поръчки се изпълняват в работно време. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката получавате потвърждение само по e-мейл.  
Поръчката на продукт/и през е-магазина означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

4. Цени

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цената на доставка зависи от стойността на поръчката Ви и  се изписва при приключване на поръчката.
 

5. Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

Правим всичко възможно да разполагаме с наличност и да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен. В този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение