Замяна на продукт

Магазин „Балмина"  ви дава правото да върнете закупеният продукт в четиринадесет дневен срок от получаването му, при следните условия:

Моля прочетете внимателно и се свържете с нас, ако имате въпроси!

Връщане на поръчка при получаване, поради Рекламация по счупване

Ако получите повредена или счупена пратка, моля направете рекламацията пред куриера или служителя, който ви връчва пратката. Рекламации относно счупване или увреждане на закупени от стоки се приемат само ако те са направени при получаването на пратката, в присъствието на куриер или служител, особено в случай на счупване на продукти в пратката, при което се куриерът описва рекламацията в протокол. В случай на увредена стока, ще възстановим стойността на увредените продукти с доставка за наша сметка или по ваш избор можем да пратим стоките повторно.

Рекламация може да се направи и в рамките на 1 работен ден след получаването на пратката с куриер. Фирмата се ангажира със записването на рекламации в съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП.

Отмяна на поръчка по други причини

 

Ако вие забележите, че сте получили продукти, които не съответстват на описанието или на очакваните от вас параметри, то вие можете да откажете договора си за поръчка си до 14  дни от датата на заявяване в писмен вариант по електронна поща или на физически носител /хартия. Разбира се във всички случаи ние ще се постараем да ви съдействаме, така че да останете доволни от продуктите.

Закупената стока трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, неразпечатвана, с пълна окомплектовка и в добър търговски вид, съгласно описанието от производителя до 14 дни от заявяване на отказа от договор за поръчка в писмен вид по  имейл или на хартиен носител, като разходите за връщане са за сметка на купувача и се формират на база на услугата, предоставяна от избрания от купувача метод на връщане - куриерска услуга или лично връщане на адрес  Хасково, ул.Цар Калоян 12-18, Балмина ЕООД.

При невъзможност на продавача да предостави повторно на клиента поръчаната от него стока се задължава да предостави алтернативна такава или при несъгласие да възстанови заплатената сума, ако сумата е вече заплатена от купувача. Заплатената от клиента сума се възтановява по начина, по който е платена.

  • Имейл за контакт с нас за връщане на поръчка: [email protected]
  • Телефон за контакт с нас за връщане на поръчка: 0896117080
  • Можете да попълните необходимите данни тук:

           Рекламации