Помпа за мед,500л (700кг)/ч. - Украинска

Код на продукта
97130
Със заявка
3300.00 лв.

Продукта може да бъде закупен с предварителна заявка.

Изпрати запитване
Описание и характеристики Доставка и плащане Свържете се с нас Често задавани въпроси Оценки и коментари
Описание и характеристики
Описание и характеристики

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Оптимална производителност, л / час.: 500
  • Мощност, V : 230
  • Мощност, Kw : 0,75

Техническите данни са посочени при следните условия:

  • Температура: 30˚С
  • Температура на околната среда: 25˚С
  • Дължина на смукателния маркуч : 0.7м
  • Дължина на изпускателния маркуч : 2м
  • Текуща честота на контролния панел : 50 Hz
  • Разликата във височината между изходящия край на маркуча за подаване и нивото на мед в съда, откъдето се изпомпва : 1м

Вносител: Балмина ЕООД

Помпена единица за изпомпване на мед е предназначена за транспортиране на мед в течно състояние от един контейнер в друг по тръбопровод (например от медосмукачка при изпомпване на мед в по-отдалечен контейнер). Уредът може да се използва и за изпомпване на други вискозни течности.

Основният работен елемент на агрегата е зъбна помпа, която задвижва мотор с редуктор. Частите на помпата, които влизат в контакт с мед, както и шахтите са изработени от устойчива на корозия (неръждаема) стомана, която е разрешена за контакт с храна.

Плъзгащите лагери на спомагателния вал са изработени от бронз.

Работният вал е запечатан със специална яка. Лесно сменяем при носене. Входните и изходните дюзи са с резба; при желание те могат да бъдат заменени от други. Уредът има също захранващ блок и контрол на скоростта на електродвигателя (производителност на помпата). Всичко е монтирано на метална количка с колела и транспортна дръжка.

За изпомпване на течен мед е необходимо плътно да се свърже изходната тръба към съда, от който ще се транспортира медът, към входящата тръба на помпата с маркуч (засмукване) с подходящ диаметър. Този маркуч трябва да е достатъчно твърд, за да поддържа формата си, когато помпата работи, тъй като когато се всмуче вискозният мед, той ще бъде смачкан от атмосферно налягане отвън. Поради този ефект не е необходимо да се монтират уплътнителни скоби в този участък на тръбопровода; достатъчно е плътно да прикрепите маркуча към разклонителните тръби.

След това свържете втори маркуч (инжекция) към изхода на помпата, който ще транспортира мед до отдалечен контейнер. Закрепете точката на свързване със скоба. Този маркуч трябва да издържа на натиска на меда отвътре, особено в първата секция.

Свободно закрепете другия край на маркуча над изтичането на мед. Отворете крана за подаване на мед към помпата и изчакайте.

Натиснете бутона "Старт" на контролния панел. Редукторната помпа не е самозасмукваща, поради което е необходимо нивото на течността в съда, от който се изпомпва, да е малко по-високо от горната част на помпата.

Доставка и плащане
Доставка и плащане

Доставките се изпълняват чрез куриери на Спиди и Еконт с възможност за вземане от офис на куриера или доставка до адрес. Възможност за вземане от магазин на Balmina без такса за доставка - виж списък с магазини. Можете да платите поръчката си чрез банков превод или наложен платеж при доставка. Възможност за покупки на изплащане с TBI лизинг.

Свържете се с нас
Свържете се с нас

При нужда от помощ или съдействие с поръчка, можете да се свържете с нас на тел. +359 896 117 080, или да ни пишете чрез формата за обратна връзка.

Често задавани въпроси
Често задавани въпроси

Трябва ли да се регистрирам, за да поръчам?

Не е задължително да сте регистриран потребител, за да направите поръчка в онлайн магазина.

Мога ли да поръчам по телефона?

Да, можете. Когато желаете да направите поръчка по телефон, подгответе си референтните номера на продуктите, за да избегнем грешки в намирането им. Нашите консултанти ще оформят поръчка от Вашето име.

Колко време ще отнеме получаването на поръчката ми, в зависимост дали съм поръчал онлайн или по телефона?

Поръчките независимо постъпили по телефона или онлайн се обслужват по реда на тяхното получаване. Полагаме усилия да изпратим вашата поръчка възможно най-бързо. Стандартното ни време за обработка е 1-3 работни дни, освен ако не е обявено друго. Ако има проблем/забавяне с вашата поръчка, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Как мога да платя моята поръчка?

С наложен платеж, Плащане по банков път, Изплащане с TBI лизинг

 

 

 

 

 

Оценки и коментари
Оценки и коментари
Напишете вашето мнение
Твоята оценка за:Помпа за мед,500л (700кг)/ч. - Украинска
Вашата оценка

Още от категорията

Най-нови